Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

DIY από το πακετάκι του Secret Crafter 2015!


Μέσα στο Δεκέμβρη έλαβα ένα ωραίο πακετάκι!
Ήταν από το μυστικό μου ξωτικό, το οποίο είχε ετοιμάσει ένα κουτάκι με καλούδια ειδικά για εμένα και τις προτιμήσεις μου σε χρώματα και υλικά χειροτεχνίας.

Μιλάω φυσικά για το Secret Crafter 2015 της Άννας από το In My Closet οπου ενα σωρό ξωτικά ετοίμασαν πακετάκια με δημιουργικά και νόστιμα καλούδια για να ταξιδέψουν ανά την Ελλάδα για να φτάσουν στο προορισμό τους.



Το δικό μου ξωτικό ήταν η Δάφνη  από την Αθήνα και το πακέτο της είχε ετοιμαστεί γεμάτο φροντίδα με ωραία γλυκάκια εις διπλούν για τα αγοράκια μου και πολύ ωραία χειροποίητη καρτούλα!
Πέρα από το υπέροχο κουτί που είχε επιλέξει για να το γεμίσει, μου άρεσε πολύ και το περιτύλιγμα που είχε πολύ ωραία διακόσμηση με washi tapes.


Αυτό το γλυκύτατο στολίδι είναι φτιαγμένο από τα χεράκια της με τη μέθοδο origami. Φυσικά πήρε τη θέση του ανάμεσα στα  υπόλοιπα στολίδια του δέντρου, για να μη μείνει παραπονεμένο, μέχρι που μαζέψαμε το δέντρο.
Μέσα στο κουτί βρήκα πλούσιο απόθεμα από χρωματιστά χαρτάκια με διάφορα σχέδια για χειροτεχνία και πραγματικά ενθουσιαστικά. Χρησιμοποίησα μάλιστα κάποια από αυτά για να φτιάξω τις κάρτες που έστειλα στην οικογένεια μου στο εξωτερικό.


Ενθουσιάστηκα όμως ιδιαίτερα με το μοβ σύρμα που βρήκα μέσα στο κουτί , καθώς και με τις χάντρες που είχαν ακριβώς το ίδιο χρώμα με αυτό. 
Δε πρόλαβα να τα φωτογραφίσω στο πριν, γιατί ξεκίνησα αμέσως να σκέφτομαι τι θα φτιάξω μαζί τους!
Τελικά κατέληξα σε ένα αγαπημένο αξεσουάρ, που είναι τα σκουλαρίκια . Το χρώμα τους είναι ιδανικό να το συνδυάσω με ένα σωρό ροζ ή μοβ ρούχα που έχω μια και είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα.


Περίσσεψε όμως και ένα κομμάτι σύρμα το οποίο ήταν ό,τι πρέπει για ένα ασορτί δαχτυλίδι που μπορεί να φορεθεί μαζί με τα σκουλαρίκια.


Με τη μέθοδο origami είναι φτιαγμένα και αυτά τα αστεράκια που έδωσαν χρώμα στα κουτιά από συσκευασίες από δημητριακά και σαντιγί.


Πέρα από τη γιορτινή διακόσμηση με τα αστέρια, για την επένδυση των κουτιών χρησιμοποίησα το χαρτί δυο όψεων με το οποίο ήταν τυλιγμένο το ωραίο μου πακετάκι. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, τίποτα δε πήγε χαμένο!

Το κουτί που ετοίμασα εγώ πήγε στη Θεσσαλονίκη. Ούτε η παραλήπτρια του δικού μου πακέτου είναι blogger.


Για τη κάρτα και το δωράκι που ετοίμασα έχω γράψει εδώ και εδώ.

Μέχρι την επόμενη φορά, σας χαιρετώ!

7 σχόλια:

  1. Μπράβο βρε Δέσποινα, ωραία βγήκαν! Καλά έκανες και τα χρησιμοποίησες όλα! Άντε και του χρόνου πάλι με υγεία! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα πολύ όμορφα μπράβο! Ιδιαίτερα μου άρεσαν τα σκουλαρήκια! AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι όμορφα που τα εφτιαξες όλα! Τα σκουλαρίκια έχουν υπέροχο χρώμα! Πολλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις όλων σεβαστές αρκεί να μην εκφράζονται με προσβλητικό τρόπο.