Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Link Party Σεπτεμβρίου #2

Κι εκεί που νόμιζα οτι θα άρχιζε το σχολείο  και θα χαλαρώναμε, όλως περιέργως τώρα ο χρόνος είναι ακόμη λιγότερος!
Δε ξέρω πως γίνεται, αλλά συμβαίνει. 
Τα ελεύθερα πλέον πρωινά καλύπτονται με κάποιες εξωτερικές εργασίες, ψώνια και δουλειές του σπιτιού ενώ η υπόλοιπη μέρα συνεχίζει να καταλαμβάνεται από τη παιδική παρουσία...Ο μεγάλος μου έχει ήδη κλείσει μια εβδομάδα φοίτησης στο δημοτικό και η στάση του προς το παρόν ελπιδοφόρα...

Θα ακολουθήσει και ανάρτηση με τον απολογισμό εντός των ημερών!

Προς το παρόν, έχουμε ένα καθυστερημένο Link Party το οποίο απαιτεί να κάνει και παλι αισθητή τη παρουσία του...

Οι κανόνες γνωστοί αλλά μια και το καλοκαίρι θολώνει τη μνήμη μια επανάληψη δε βλάπτει:


1. Αφήνουμε link που να οδηγεί σε μία συγκεκριμένη ανάρτηση στο blog μας και όχι σε ολόκληρο το blog.

2. Δεν αφήνουμε το ίδιο link σε δύο συνεχόμενα πάρτυ. Κάθε εβδομάδα μοιραζόμαστε με τους άλλους κάτι διαφορετικό, ακόμα κι αν η ανάρτησή μας είναι παλιότερη.

3.Be kind! Προσπαθούμε να επισκεφθούμε και κάποια από τα υπόλοιπα blogs που έχουν αφήσει το link τους και να αφήσουμε το σχόλιό μας (αναφέροντας ότι ερχόμαστε από το πάρτυ του ατόμου που το φιλοξενεί)4. Στο τέλος της ανάρτησης που υποβάλαμε στο πάρτυ μπορούμε να γράψουμε: "με αυτή την ανάρτηση συμμετέχω στο Link party της Μαμάς σε Κρίση" για να έρθουν κι άλλοι αναγνώστες στο πάρτυ μας. Μπορούμε επίσης να βάλουμε στο blog μας το κουμπί του πάρτυ.

Το θέμα του πάρτυ  και πάλι ελεύθερο γιατί δε νομίζω οτι παρόλα τα πρωτοβρόχια είμαστε έτοιμοι να εγκαταλείψουμε την καλοκαιρινή ελευθερία!


1 σχόλιο:

Οι απόψεις όλων σεβαστές αρκεί να μην εκφράζονται με προσβλητικό τρόπο.