Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Εσύ θα δώσεις ένα τέλος;


Για όσους παρακολουθούν τις Ιστορίες του Καφενέ, τις οποίες διοργάνωσε πολύ πετυχημένα η Αριστέα από το Η Ζωή είναι Ωραία, ίσως να ρίξατε και μια ματιά και στη δική μου ιστορία, που αναφέρεται σε μια κοπέλα, την Αλεξία, που δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να γράφω και ξέχασα να σταματήσω και έτσι η ιστορία κόπηκε κάπως απότομα, δημιουργώντας μου την ανάγκη να της δώσω μια συνέχεια και ένα τέλος.

Κλικ στην εικόνα



Μετά όμως μου ήρθε μια ιδέα, και για να την υλοποιήσω θέλω την βοήθεια όλων, όσων είναι πρόθυμοι να την δώσουν. Από τότε που ξεκίνησα το μπλόγκ αυτό πριν έξι μήνες περίπου, είχα την τύχη να διαβάσω ιστορίες και διηγήσεις της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ο καθένας τον δικό του ξεχωριστό τρόπο γραφής. Με ενθουσίασαν όλοι για την ιδιαίτερη αύρα που αποπνέει ο γραπτός λόγος του καθενός. 

Με αυτή την ανάρτηση λοιπόν, θα ήθελα να προσκαλέσω όλους όσους αρέσει να γράφουν ή να τολμούν να γράφουν, είτε έχουν διαβάσει τις ιστορίες του καφενέ είτε όχι, είτε έχει τύχει να διαβάσουν την ιστορία μου είτε όχι, να της ρίξουν μια ματιά. Και στη συνέχεια, σε μια μόνο ανάρτηση να της δώσουν το τέλος που φαντάζονται ή που νομίζουν ότι θα της άρμοζε. Η το τέλος που θα ήθελαν να έχει, ακόμη και αν δεν είναι αυτό που θα της άρμοζε! Θα μου άρεσε πολύ να δω τα ίδια πρόσωπα, με το δεδομένο παρελθόν τους, πως θα παρουσιαστούν από διαφορετικά άτομα, με τελείως διαφορετικό τρόπο γραφής!

Μπορείτε αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή από κάτω στα σχόλια , ή απλά να γράψετε την ιστορία και να με ενημερώσετε με ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση ώστε να μπορέσω να ενημερώσω τις συμμετοχές για όσους θελήσουν να συμμετάσχουν ή να διαβάσουν όλες τις συμμετοχές. Χρονικός περιορισμός δεν υπάρχει, η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όσους θελήσουν να δηλώσουν το παρών.

Θα περιμένω ανυπόμονα τις ιστορίες σας!

15 σχόλια:

  1. καλημερα και καλη εβδομαδα να εχεις γλυκια μου! φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα να έχεις
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεσποινάκι μου με κέντρισες, την είχα διαβάσει την ιστορία σου κι όντως ήθελα κι εγώ να μάθω το μετά, μιας και από τέτοια κωλόπαιδα στο σχολείο και το πανεπιστήμιο ένα σωρό... Λοιπόν δεν σου λέω ακόμα κάτι τελεσίδικο, θα δω πως θα είμαι στη διάρκεια της μέρας από κέφια και θα σε ενημερώσω και πάλι. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είπαμε σήμερα κιόλας βρε Χριστινάκι, πάρε το χρόνο σου και αν δεις οτι σου βγαίνει, γράψε το !
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία σκέψη!
    Καλό ξημέρωμα
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοείται πώς είμαι μέσα!!!
    ♥♥♥
    Φιλάκια πολλά Δέσποινα ! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανυπομονώ να διαβάσω την ιστορία σου!
      Φιλάκια Αριστέα μου!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Δεσποινάκι! Ωραία η σκέψη σου...μπράβο! Θα διαβάσω την ιστορία και θα προσπαθήσω - αν και δεν το έχω πολύ ως προς το συγγραφικό κομμάτι εννοώ - να δώσω το δικό μου τέλος!
    φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε ψάχνουμε για συγγραφείς Μαράκι μου!
      Θα χωρώ πολυ να δω την ιστορία και από τη δική σου οπτική γωνία!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  7. Γεία σου Δέσποινα, πολύ ωραία η πρόσκληση!
    Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω και γω,και ευτυχώς δηλαδή που δεν έχεις και περιορισμό χρόνου.
    Φιλάκια πολλά και ευχαριστούμε για το κέντρισμα!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα χαιρόμουν πολύ εαν συμμετείχες Νίκη μου! Πρέπει να σου εκμυστηρευτώ οτι η ιδέα να γίνει αυτό μου ήρθε οταν διάβασα τις ιστορίες του καφενέ, και συγκεκριμένα συγκλονίστηκα από το πόση ποικιλία υπαρχει στο τρόπο που γράφει ο καθένας , θυμάμαι να διάβαζα τη δική σου ιστορία τότε...
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  8. Πάρα πολύ όμορφη η ιδέα σου Δέσποινα! Αναμένω να δω τις συνέχειες της ιστορίας σου... Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις όλων σεβαστές αρκεί να μην εκφράζονται με προσβλητικό τρόπο.