Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Link Party #6

Ναι, άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, και ο καιρός κυλάει απίστευτα γοργά! Τα αγοράκια μου είναι πλέον καλά, η εβδομάδα που περασε με έκανε πολύ περήφανη μαμά!

Κάναμε τα εμβόλια μας, και παρόλο που φοβόντουσαν, στάθηκαν γενναίοι και δεν έκλαψαν καθόλου!
Για ανταμοιβή, τους πήγαμε στην αγαπημένη μας "ταβέρνα" όπου έχει δυο μεγάλους τοίχους με μαυροπίνακες και τραπεζάκια για να παίζουν κι έχει γίνει το οικογενειακό μας στέκι!






Εχθές έγινε η σχολική εορτή του Θάνου όπου έπαιζε το περήφανο πατέρα του γαμπρού! Γραβατωμένο το παλικάρι μου, ψηλό και νόστιμο, μου προκάλεσε συγκίνηση το να τον καμαρώνω τόσο που μεγάλωσε...
Παρόλο που ντρεπόταν πολύ, δε χορεύει δημόσια αλλά χόρεψε με την "σύζυγο" του πασπατεύοντας από αμηχανία πουκάμισο και γραβάτα!


Τους έγραψα για την επόμενη χρονιά, τον μεγάλο μου με τρεμάμενο χέρι και καρδιά στην Α' Δημοτικού ανυπομονώντας και ταυτόχρονα αγωνιώντας και τον μικρό στο νήπιο, νέος αγώνας και για αυτόν...
Αφού σας έκανα μια περίληψη της εβδομάδας μας (μπορεί να ακολουθήσει και αναρτηση αν τα βάλω σε μια σειρά! ) πίσω στο πάρτυ ξανά!
Το θέμα ελεύθερο, με μια προτίμηση μικρούλα σε κάποια περίσταση που σας συγκίνησε ή σας συγκλόνισε σε σχέση με τα παιδιά σας ή κατι άλλο .

Μια υπενθύμιση στους κανόνες :

Οι κανόνες του πάρτι είναι οι εξής:
1. Αφήνουμε link που να οδηγεί σε μία συγκεκριμένη ανάρτηση στο blog μας και όχι σε ολόκληρο το blog.

2. Δεν αφήνουμε το ίδιο link σε δύο συνεχόμενα πάρτυ. Κάθε εβδομάδα μοιραζόμαστε με τους άλλους κάτι διαφορετικό, ακόμα κι αν η ανάρτησή μας είναι παλιότερη.

3.Be kind! Προσπαθούμε να επισκεφθούμε και κάποια από τα υπόλοιπα blogs που έχουν αφήσει το link τους και να αφήσουμε το σχόλιό μας (αναφέροντας ότι ερχόμαστε από το πάρτυ του ατόμου που το φιλοξενεί)

4. Στο τέλος της ανάρτησης που υποβάλαμε στο πάρτυ μπορούμε να γράψουμε: "με αυτή την ανάρτηση συμμετέχω στο Link party της Μαμάς σε Κρίση" για να έρθουν κι άλλοι αναγνώστες στο πάρτυ μας. Μπορούμε επίσης να βάλουμε στο blog μας το κουμπί του πάρτυ.

Καλή συνέχεια!


10 σχόλια:

  1. Να τα καμαρωνεις παντα τα παιδακια σου Δεσποινα μου !
    Πολλα φιλια! Καλο Σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τα χαίρεσε και τα δύο Δέσποινα!! Από του χρόνου δηλαδή αρχίζει το μαρτύριο του διαβάσματος :))
    Αυτή η ταβέρνα νομίζω πως πρέπει να είναι το όνειρο κάθε γονιού!!! Τουλάχιστον απασχολούνται και έτσι έχουν χρόνο και οι μεγάλοι να απολαύσουν το φαγητό τους. Kαλό Καλοκαίρι να έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τόσο βολικό που δε την αλλάζω με τίποτα! Τσιμπάνε φαγητό, όσο θέλουν να φάνε και μετά τους βλέπουμε εκεί δίπλα μας να παίζουν ενώ εμείς χαλαρώνουμε! Επαιξα και τρίλιζα με το μεγάλο μου!
      Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!

      Διαγραφή
  3. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, κι εσύ να χαίρεσαι το δικό σου!

      Διαγραφή
  4. Να τους χαίρεσαι!

    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τα χαίρεσαι!! :)
    Καλό καλοκαίρι να έχετε και επίσημα πλέον!!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου, καλό καλοκαίρι!

      Διαγραφή

Οι απόψεις όλων σεβαστές αρκεί να μην εκφράζονται με προσβλητικό τρόπο.